Dinnershow Taste of Music

De Proms Roermond van fanfare St. Laurentius uit Leeuwen liggen nog vers in ons geheugen. Dit muziekspektakel bewees keer op keer wat een échte muzikale beleving is. Ook nu weer weet fanfare St. Laurentius uit Leeuwen muzikaal uit te pakken met de exclusieve dinnershow ‘Taste of Music Roermond’. Een nieuwe traditie lijkt geboren.

Taste of Music neemt u mee in de betoverende wereld van de mediterrane muziek. Onder het genot van een culinair driegangenmenu kunt u genieten van de mooiste melodieën. Vanzelfsprekend zijn er weer bijzondere musici en solisten gecontracteerd.

Deze spraakmakende dinnershow vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019. De bedrijfshal van Peter Brouwers aan de Schouwberg wordt omgebouwd tot een sfeervol theater waar het goed toeven is.

Taste of Music Roermond heeft veel te bieden. Ontdek en beleef het zelf op zaterdag 12 oktober.


We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van Taste of Music.

 

Over twee jaar zullen wij weer een soortgelijke evenement organiseren.

Zaterdagavond

De zaterdagavond is al uitverkocht! Deze avond voor de ‘Leever luuj’ belooft heel bijzonder te worden. Niet alleen door de culinaire hoogstandjes die worden voorgeschoteld, maar vooral door de prachtige mediterrane muziek die fanfare St. Laurentius onder leiding van dirigent Paul Schrader op de bühne brengt.

Geert Belgers tekent voor de vocale bijdrage. De presentatie is in handen van de onlangs naar Leeuwen verhuisde wethouder van Roermond, Angely Waajen.

Kortom, een nieuw bijzonder muziekspektakel onder het genot van een voortreffelijk maal en een goed glas wijn is geboren. Een onvergetelijke avond die u niet mag missen.

Steun ons

U kunt dit prachtige initiatief ook als sponsor ondersteunen. We hebben een aantal leuke sponsorarrangementen.Jack Niessen, telefoon 06 18 586556 of Geert Hoeijmakers, telefoon 06 23 213885 vertellen u er graag meer over.