Taste of Music

Taste of Music British Edition.

Na het succes van de vorige keer pakken we deze editie echt uit!

Op 21 en 22 oktober 2022 verzorgen wij voor u een avondvullend programma met alleen maar het beste van Engelse bodem. Het Verenigd Koninkrijk is de bakermat van de popmuziek. Hier vind je het beste van het beste op het gebied van film en musical. En, wij slaan zeker de “Pomp and Circumstance’ van the last night of the Proms niet over!!

De zangers van Vocal Chord dompelen u onder in de mooiste melodieën uit de Engelse musical traditie, muziek van U2 en Queen!

Niemand minder dan Linda Smeets neemt u mee op een reis door de Britse popmuziek!

Dit alles onder het genot van de culinaire hoogstandjes van topcateraar Vijo Cuisine in een tot “theater’ omgetoverde bedrijfshal van autoschadebedrijf Peter Brouwers aan de Schouwberg!

Kortom, als je er niet bij bent heb je echt iets gemist!

See you there!

 

Programma

Op vrijdag en zaterdagavond wordt U een muzikaal en Culinair menu voorgeschoteld. Voor beide avonden zijn plaatsen of zelfs volledige tafels (8 personen) te reserveren.

Kaarten

Wilt u op vrijdagavond of zaterdagavond genieten van Taste of Music British Edition, dan kunt u voor reservering van een tafel of een aantal zitplaatsen gebruik maken van onze bestelpagina of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Voor meer informatie kunt U ook contact opnemen met Har Beelen 06 22432105 of Geert Hoeijmakers 06 23 213885