Programma

Beide avonden beloven evenals de vorige editie heel bijzonder te worden. Niet alleen door de culinaire hoogstandjes van het team van topcateraar Vijo die worden voorgeschoteld, maar vooral door de prachtige muziek die fanfare St. Laurentius onder leiding van dirigent Paul Schrader op de b├╝hne brengt. Het muzikale thema dit jaar is het Verenigd Koninkrijk!

Fanfare St. Laurentius onder leiding van dirigent Paul Schrader verzorgt het muzikale hoofdgerecht. Ze worden bijgestaan door de soliste Linda Smeets en muzikaal operakwartet Vocal Chord. De presentatie is in handen van Angely Waajen, voormalig wethouder van Economische Zaken in de gemeente Roermond.

Het culinaire driegangendiner inclusief amuses wordt u evenals voorgaande editie voorgezet door de zwarte en witte brigade van topcateraar Vijo.

Al met al belooft het een prachtige en onvergetelijke avond te worden. Geïnteresseerd? Schrijf dan snel in op het beperkt aantal tafels dat nog beschikbaar is, want vol is vol! Klik hier om u aan te melden.